Uitleg bieden

Schriftelijk bieden:

Het is mogelijk om via een inlogsysteem te bieden. Hiervoor dient u het volgende te doen:

 1. Om te kunnen bieden dient u éénmalig te registreren met uw naam en adresgegevens. Ook kiest u uw eigen unieke wachtwoord.
 2. Ga naar de catalogus met foto’s. Hier bevindt zich de catalogus met foto’s en daarnaast de mogelijkheid om op het item te bieden.
 3. Klik op het woord bieden.
 4. Vervolgens kunt een bedrag invullen wat u maximaal op een item wilt bieden. De veilingmeester zal namens u gaan bieden op het item uiterst tot het bedrag wat u heeft vermeld. Dit betekent niet dat u automatisch het uiterste bedrag betaalt. Het startbedrag bedraagt immers 70% van de minimum richtprijs. Met wat geluk krijgt u het item dus voor de startprijs! De biedprocedure loopt volgens de veilingvoorwaarden.
 5. Op bovenstaande wijze kunt u uw eigen biedlijst samenstellen met meerdere items. Deze zijn in te zien via mijn catalogus – mijn online schriftelijke biedingen.
 6. Op dit formulier staat vermeld waarop u heeft gekozen te gaan bieden. UW BIEDINGEN ZIJN ECHTER NOG NIET VERWERKT. Zodra de veilingmeester de biedingen verwerkt ontvangt u een bevestigingsmail.
 7. Indien u deze mail niet ontvangt heeft uw spamfilter de mail  misschien geblokkeerd. Controleer in uw spambox! Twijfelt u nog? U kunt per mail vragen of uw bod is ontvangen.
 8. Uw favoriete kavels kunt u vastleggen door op het grijze sterretje te klikken deze zal dan geel kleuren. Deze kavels kunt u terug vinden onder mijn catalogus – mijn favorieten

Live Bieden

 1. Tijdens de veiling kunt u ook met beeld(niet op een telefoon) en geluid live meekijken.
 2. Met uw account kunt ook inloggen en vervolgens live meebieden! Let op hiervoor geldt wel een hogere opgeld percentage. Het juiste percentage kunt u terug lezen in de orde van verkoop.
 3. Na afloop van de veiling ontvangt u mail over de eventuele aangekochte kavels.

Let op:

 • De inzet van de items geschiedt op 70% van de minimum richtprijs,biedingen onder de 70% worden niet geaccepteerd!
 • Schriftelijk biedingen dienen op de dag van de veilingzitting voor 15.00 te zijn geregistreerd!

Veel succes toegewenst bij het bieden op een van onze veilingen!