Verkopen

Uw antiek, kunst of design laten taxeren?

Naar aanleiding van een erfenis of een mooi object gekregen van bijvoorbeeld familie is met vaak benieuwd naar de waarde. Daarnaast is met vaak benieuwd of een object is te veilen. 

Wilt u een indicatie?

Een 1e stap is vaak een indicatie of een object van waarde is. Om dit te weten te komen kunt u eenvoudig een foto (of foto's van objecten) mailen naar: info@veilinghuis-omnia.nl. Vermeld daarnaast ook uw telefoonnummer. Ook aanvullende informatie zoals herkomst, afmetingen en ander informatie is welkom. We kunnen snel bepalen of het gaat om interessante objecten waarvoor een taxatie van belang kan zijn en/of deze interessant zijn om voor u te bemiddelen via een van onze veilingen. 

Wat te doen hierna:

1) Indien u verdere afspraken wilt maken over het laten veiling van goederen kunnen wij een afspraak plannen. Ook een afspraak aan huis behoort tot de mogelijkheden (hiervoor worden wel kosten berekend). 

2) Indien u alleen een taxatie en/of een waardebepaling wenst van één of meerdere objecten of van een gehele inboedel, bijvoorbeeld ten behoeve van een verdeling uit een nalatenschap? Uiteraard kunnen wij hierin een rol spelen. Het beste kunt u telefonisch contact opnemen zodat wij u persoonlijk kunnen voorlichten over de mogelijkheden. 

Algemeen

Een veiling kan niet georganiseerd worden zonder dat er goederen worden ingebracht. In principe kan iedereen inbrengen. Te denken valt hierbij aan een particulier die gaat verhuizen, een verzamelaar die een gedeelte van zijn/haar verzameling wil laten veilen of een professionele handelaar.
Voor iedere veiling is er een periode waarop de goederen kunnen worden ingeleverd, de zgn inbrengperiode. Deze periode sluit circa drie weken voor een veiling. Voor het inbrengen van goederen kunt u via de mail of natuurlijk telefonisch contact opnemen met het veilinghuis voor het maken van een afspraak.

Indien u overweegt om goederen ter veiling aan te bieden, biedt Veilinghuis Omnia volop mogelijkheden. Op basis van een gedegen taxatie en duidelijke afspraken zorgen wij voor een goede afhandeling van de verkoop. Voor duurdere objecten is het mogelijk om een minimumprijs (limiet) af te spreken.

De goederen worden geveild in de zaal en via online mogelijkheden om 'live' online te kunnen meebieden. Tevens werken we samen met internationale platforms zoals Lot-tissimo en Druot. Zo profiteert u optimaal van alle mogelijkheden om een hoge opbrengst te realiseren. 

Informatie

U kunt van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met het veilinghuis. Tel: 0598 – 392592.

Veilinghuis Omnia vraagt continu inbreng van

  • Antieke Meubelen,
  • Prenten en Schilderijen,
  • Glas,
  • Porselein en Aardewerk,
  • Zilver en Goud (voorwerpen en sieraden),
  • Art Deco en Jugendstil,
  • Verzamelobjecten,
  • Curiosa,
  • Boedels,
  • etc.