Overslaan naar hoofdinhoud Ga naar de voettekst

Taxeren

Uw antiek, kunst of design laten taxeren?

Heeft u naar aanleiding van een erfenis of verdeling binnen de familie een mooi object verkregen en bent u benieuwd naar de waarde? En wilt u weten of dit object aan te bieden is op de veiling? Lees dan onderstaande stappen.

Benieuwd naar de waarde?

Om er achter te komen of een object van waarde is, kunt u eenvoudig het aanvraag formulier hiernaast invullen. Ook is het mogelijk om foto's te mailen naar: info@veilinghuis-omnia.nl. Vermeld daarnaast ook uw telefoonnummer. Daarnaast is aanvullende informatie zoals herkomst, afmetingen en ander informatie welkom. We kunnen snel bepalen of het gaat om interessante objecten waarvoor een taxatie van belang kan zijn en/of deze interessant zijn om voor u te bemiddelen via een van onze veilingen. 

Wat te doen hierna:

  1. Indien u verdere afspraken wilt maken over het laten veiling van goederen kunnen wij een afspraak plannen. Ook een afspraak aan huis behoort tot de mogelijkheden (hiervoor worden wel kosten berekend). 
  2. Indien u alleen een taxatie en/of een waardebepaling wenst van één of meerdere objecten of van een gehele inboedel, bijvoorbeeld ten behoeve van een verdeling uit een nalatenschap? Uiteraard kunnen wij hierin een rol spelen. Het beste kunt u telefonisch contact opnemen zodat wij u persoonlijk kunnen voorlichten over de mogelijkheden en de kosten. Ook kunt u het formulier invullen en aangeven waarvoor u een taxatie nodig heeft.